Vølund brugsvandspumper

Vølund Combi 185 S/LS
Combi 185 S/LS er et komplet ventilationsaggregat, som indeholder både en luftvarmeveksler og en ventilationsvarmepumpe. Alene luftvarmeveksleren genindvinder op til 95% af energien i udblæsningsluften, som tilbageføres i indblæsningsluften. En lille varmepumpe tager den sidste energi og bruger den til brugsvandsopvarmning. Et elvarmelegme eller en anden varmekilde, (ekstra varmespiral er en option) supplerer med energi til brugsvandet. COMBI 185 S/LS har særdeles effektive luftfiltre, som renser både ind- og udblæsningsluften. Combi 185 S/LS kan anvendes i boliger op til ca. 180 m2.
Klik for at åbne produktbeskrivelse
Vølund F750
Boligventilationsvarmepumpe med indbygget varmtvandsbeholder.
Energien genvindes fra ventilationsluften og tilføres varmepumpen, hvilket reducerer energiomkostningerne betydeligt. F750 boligventilationsvarmepumpen ventilerer huset, leverer varme og opvarmer brugsvandet. F750 er beregnet til lavtemperatur dimmensionerede radiatorkredse og/eller gulvvarme.
Varmepumpen arbejder efter princippet flydende kondensering, og kedeldelen er derfor udstyret med en 25-liters bufferbeholder. Vølund F750 kan ikke kobles til andre varmekilder.
Vølund GES Energy
Ventilationsanlæg med luftvarmeveksler. (modstrømsvarmeveksler) Temperaturgenvindingsgrad på op til 96%. godkendt mth. de nye skærpede energikrav jævnfør bygningsreglementet. Levers i 2 størrelser, S og M, henholdsvis op til ca. 180m2/h og 380m2/h, ved et luftskifte på 0,30 l/s pr. m2.
Klik for at åbne produktbeskrivelse
Vølund GES Energy 1
Ventilationsanlæg med luftvarmeveksler, (modstrømsvarmeveksler). Temperaturgenvindingsgrad på op til 95%. Godkendt mht. de nye skærpede energikrav jævnfør bygningsreglementet. Kan anvendes i bygninger op til ca. 235m2, ved et luftskifte på 0,30 l/s pr. m2 af bruttoarealet.
Klik for at åbne produktbeskrivelse
Vølund VT2131
Brugsvandsvarmepumpe til opvarmning af brugsvand med indbygget varmtvandsbeholder.
Varmepumpen udnytter energien i luften til at opvarme brugsvandet, og er i stand til at dække det årlige forbrug for en gennemsnitlig familie.
Varmepumpen er energibesparende, og gør det muligt at spare op til 65% af udgifterne til produktion af varmt vand.
Klik for at åbne produktbeskrivelse