Om os

Danmarksmester i naturvarme

Rex Naturvarme er en af Danmarks største leverandører af alternativ energi med flere hundrede montager om året. Vi tilbyder et stort udvalg af varmepumper, solceller, pille og gasfyr fra flere forskellige producenter: Bosch/IVT, Vølund, LG, Daikin, Panasonic med flere, vore energivejledere rådgiver helt uforpligtigende omkring den optimale besparelse samt løsning til netop jeres behov.


Rex Naturvarme har gennem sit mangeårige samarbejde med SEAS/NVE opbygget en stor ekspertise indenfor varmepumper og servicerer i dag ca. 5.000 anlæg.
Rex Naturvarme leverer og monterer på Sjælland og øerne, vi tilbyder alt indenfor alternativ energi. Montering, servicering samt lovpligtige eftersyn, og tilbyder enkelt- eller totalentrepriser på levering af den løsning som passer til dit behov.


Rex Naturvarme beskæftiger i dag ca. 20 medarbejdere med montering og servicering af varmepumper, solceller og gasfyr. Rex Naturvarme råder over elektrikere, vvs montører samt kølemontører, som er specielt uddannet til at servicere alle fabrikater varmepumper, solceller samt pille og gasfyr.


Rex Naturvarme udfører service døgnet rundt. 365 dage om året.