Danfoss jordvarmeanlæg

Danfoss DHP Opti varmepumper anvender ny innovativ teknologi til at køre med den højst mulige årsvirkningsgrad.
Den nye Opti teknologi inkorporerer et intelligent styresystem, som via hastighedsregulerede cirkulationspumper sikrer, at ydeevnen altid er tilpasset aktuelle forhold og behov i varmesystemet.
Dette gør, at varmepumpen altid arbejder optimalt i forhold til de givne betingelser, hvilket garanterer maksimal effektivitet, sekund for sekund, time for time.
DHP-H Opti
DHP-H Opti har hastighedskontrol, hvilket betyder, at dens resultater løbende kan tilpasses de gældende krav og betingelser. Intet overflødigt arbejde – maksimal effektivitet og minimalt energiforbrug hele tiden. Med den høje årseffektivitet, som er en måling af varmepumpens effektivitet over hele året, betyder, at du kan reducere dine varmeudgifter med mere end 50 procent. Varmtvandsbeholderen er udstyret med vores TWS-teknik, hvilket betyder, at det varme vand produceres hurtigere og ved højere temperaturer end med traditionel teknik.
DHP-L Opti Varmepumpe
Danfoss DHP-L Opti er en væske/vand varmepumpe, som anvender ny innovativ teknologi til at køre med den højst mulige årsvirkningsgrad, hvilket betyder, at du kan få 75% af dit energiforbrug til varme og varmt brugsvand gratis – ved at udnytte vedvarende energi, som er lagret i jorden.
Den nye Opti teknologi inkorporer et intelligent styresystem, som via hastighedsregulerede cirkulationspumper sikrer, at ydeevnen altid er tilpasset aktuelle forhold og behov i varmesystemet. Dette gør, at varmepumpen altid arbejder optimalt i forhold til de givne betingelser, hvilket garanterer maksimal effektivitet, sekund for sekund, time for time.
DHP-L Opti har en separat varmtvandsbeholder, DWH (tilbehør) – ideelt hvis der er lavt til loftet. Beholderen er forsynet med vores patenterede TWS teknologi, som producerer varmt brugsvand hurtigere og ved højere temperaturer end ved traditionel teknologi.
Varmepumpen er støjsvag i drift og kan nemt tilpasses til at producere billig køling. Den kan styres og overvåges via internettet.
DHP-H Opti PRO+
Danfoss DHP-H Opti PRO+ er en væske/vand varmepumpe, som anvender ny innovativ teknologi til at køre med den højst mulige årsvirkningsgrad, hvilket betyder, at du kan få 75% af dit energiforbrug til varme og varmt brugsvand gratis – ved at udnytte vedvarende energi, som er lagret i luften.
Den nye Opti teknologi inkorporer et intelligent styresystem, som via hastighedsregulerede cirkulationspumper sikrer, at ydeevnen altid er tilpasset aktuelle forhold og behov i varmesystemet. Dette gør, at varmepumpen altid arbejder optimalt i forhold til de givne betingelser, hvilket garanterer maksimal effektivitet, sekund for sekund, time for time.
DHP-H Opti PRO+ producerer store mængder varmt brugsvand med et minimalt energiforbrug. Dette er gjort muligt med vore to patenterede teknologier, HGW og TWS.
Varmepumpen er støjsvag i drift og kan nemt tilpasses til at producere billig køling. Den kan overvåges og styres via internettet.
DHP-L Opti PRO+
DHP-L Opti PRO+ producerer mere og varmere brugsvand med mindre energi end nogen anden varmepumpe på markedet. Den varmeste del af trykgassen bliver brugt til at producere varmt vand ved hjælp af vores nye varmtgas veksler teknologi. Så ikke nok med at din varmepumpe opvarmer din bolig, du får samtidigt produceret varmt brugsvand til højre temperatur og i større mængder end hvad der hidtidigt har været muligt. DHP-L Opti Pro er forsynet med energiklasse A cirkulationspumper, der reguleres af varmepumpens Opti teknologi således at varmepumpen automatisk tilpasses de aktuelle krav og driftsbetingelser. Intet overflødigt arbejde – maksimal effektivitet og minimalt energiforbrug hele tiden.
Der fås en separat varmtvandsbeholder (Danfoss DWH Opti) i størrelserne 200 og 300 liter. Varmtvandsbeholderen er udstyret med vores TWS teknologi, og det betyder, at det varme vand bliver produceret hurtigere og ved højere temperaturer, end det er tilfældet med traditionel teknologi.