Danfoss luft til vand anlæg

Endnu større besparelser og meget stille. DHP-AQ’s revolutionerende teknologi fortsætter med at producere varme effektivt, selv når temperaturen falder til -20°C og den sæsonbestemte energieffektivitet er en af de bedste på markedet.
Den nye DHP-AQ luft/vand varmepumpe er godt et alternativ til opvarmning, både til mindre beboelsesarealer og større.
DHP-AQ samler energi fra udeluften for at opvarme huset og producerer varmt vand ved hjælp af et vandbåren varmesystem. Yderligere har DHP-AQ en indbygget kølefunktion til at afkøle hjemmet i de varmeste dage om året.
I udviklingsforløbet har der været fokus på at den nye varmepumpe skulle levere en høj ydelse, være let at betjene og have et lavt lydniveau.
“Dette er den mest lydsvage luft/vand varmepumpe, vi nogensinde har udviklet. Det er den roligste på markedet”, siger Martin Hamberg, Akustik Engineer hos Danfoss.
Danfoss har også lagt stor vægt på designet. DHP-AQ er designet til at smelte sammen med de hjemlige omgivelser.
Selve varmepumpen er placeret udendørs, mens styreenheden er placeret indendørs.
Alle hjem skal kunne få dækket lige netop deres behov, og derfor er findes DHP-AQ´en i mange forskellige størrelser, lige fra 6 kW til 36 kW, for derved også at kunne opnå den optimale energibesparelse. Tilmed sikrer de tre størrelser for indedelen, at ingen behøver at købe mere end det der rent faktisk er brug for.
Som alle varmepumper fra Danfoss tilbyder DHP-AQ betydelige besparelser, nem betjening og miljøvenlighed. Varmepumpen er EU klassificeret som en vedvarende energikilde.


DHP-AQ varmepumpe
Danfoss DHP-AQ er så effektiv, at du kan reducere dine varmeomkostninger med op til 50%. Takket være dens avancerede teknologi, kan den hente energi fra luften ned til en temperatur på minus 20 grader.
Den patenterede TWS teknologi opvarmer varmt vand hurtigere og med mindre energiforbrug end noget andet system på markedet (ekstraudstyr). Danfoss DHP-AQ kræver ingen borehuller, og producerer: varme, varmt vand og køling.
DHP-AQ fås i følgende variationer:
MINI: varmepumpe med styreenhed
MIDI: varmepumpe med styreenhed, varmelegeme, cirkulationspumpe og shuntventil.
MAXI: varmepumpe med styreenhed, varmelegeme, cirkulationspumpe, shuntventil og varmtvandsbeholder (180 liter).