Bosch gasfyr

Bosch Condens 5000 WT
Der er plads til den kompakte kondenserende gaskedel Condens 5000 WT i selv det mindste hus. Den leverer pålidelig varme til opvarmning og varmt vand, der ikke koster mere end absolut nødvendigt. Derfor er Condens 5000 WT praktisk og altid den rigtige løsning, når det gælder kondenserende kedler til enfamilieshuse med et almindeligt varmtvandsbehov.
Condens 5000 WT supplerer den succesrige Condens 6000 og EuroPur-familie, en ny variant med integreret 50 liters varmtvandsbeholder. Den meget effektive kondenserende gaskedel er derfor yderst velegnet til varme og varmtvandsforsyning til etageejendomme og enfamilieshuse med almindeligt varmtvandsbehov.
Tilpasningsvenlig. Kompakt trods indbygget 50 liters varmtvandsbeholder – ideel til installation, hvor der er meget lidt plads eller hvor man ikke ønsker det skal tage så meget plads.
Intelligent regulering. Den intelligente regulering sørger for, at ydelsen i Condens 5000 WT hurtigt og individuelt kan tilpasses til et hvert behov.
Komfort. Trods det beskedne ydre er man altid sikker på at have masser af vandtvand (hele 690 l/h).
Strømbesparende. Den meget effektive pumpe, basisstyringen og den digitale kedelregulering bruger kun 2 watt i standbydrift.
Lang levetid. Varmeveksleren er af trykstøbt aluminium som sikrer lang levetid og lav følsomhed overfor snavs. Varmtvandsbeholderens robuste rørspiralkonstruktion gør kedlen ideel til højere vandhårdhed.
Bosch Condens 6000 W
Condens 6000 W er en helt ny måde at tænke sol og gas. Gaskedlen bliver kombineret med buffertank SP 400 SHU, og kan nu med sin indbyggede mikserventil samt friskvandsmodul bruge energien i buffertanken, til enten varme eller varmt vand.
Gaskedlen med varmtvandsbeholder fås i 2 størrelser CSW 14/75 og CSW 24/75 (14 og 24 kW) sammenbygget med en varmtvandsbeholder på 75 L.
Varmtvandsbeholderen bliver varmet op med ladesystem for højere ydelse og lavere gasforbrug. Yderligere er der også en model, hvor gaskedlen har indbygget friskvandsstation CSW 30-3 (30 kW) – en slags veksler, hvor man producer varmt vand igennem. På den ene side af veksleren løber brugsvandet, og på den anden side varmt vand fra en kedel eller i dette tilfælde varmt vand som er varmet op af solen. Disse 3 kedelløsninger bliver koblet sammen med buffertank SP 400 SHU på hele 400 liter med integreret solvarmestyring og pumpestation.
Med denne nye unikke måde at tænke sol og gas på, er man altid sikker på at få den korrekte temperatur, til både varme og varmt vand. Gaskedlen med buffer er den sikre måde at kombinere gas og sol. Med denne løsning opnår man sikkerhed og god komfort både når solen skinner og på en gråvejrsdag.
Bosch EuroPur
Kvalitet er nøgleordet. Bosch EuroPur arbejder ekstremt støjsvagt og giver på samme tid maksimal varme- og varmtvandskomfort på basis af topmoderne kondenserende teknik. Det gode ved det er, at du i ro og mag, kan slappe af, og nyde godt af en attraktiv spareeffekt.
Med A/A/A mærke.
De to nyeste EuroPur gasfyr fra Bosch: ZSB 14-3 E og 22-3 E er blevet så energieffektive at de har opnået A/A/A mærke: Forbrug, El og Miljøbelastning.
I EuroPur findes den nyeste kondenserende teknologi. Det er oplagt at koble disse væghængte gasfyr sammen med varmtvandsbeholderen på 65 l., som har samme størrelse og design, men gasfyrene kan også nemt kombineres med andre varmtvandsbeholdere. Som alle andre gasfyr fra Bosch har EuroPur Energisparende A-pumpe.
EuroPur ZSBE 16-3 A, EuroPur ZSBE 28-3 A og EuroPur ZBR 42-3 A.
I EuroPur findes den nyeste kondenserende teknologi. Det er oplagt at koble disse væghængte gasfyr sammen med varmtvandsbeholderen på 65 l., som har samme størrelse og design, men gasfyrene kan også nemt kombineres med andre varmtvandsbeholdere. Som alle andre gasfyr fra Bosch har EuroPur Energisparende A-pumpe (dog ikke ZBR 42-3 A)
Ideel til næsten alle almindelige husstørrelser.
Fås med varmtvandsbeholder i samme design og størrelse, men kan også kombineres med andre typer varmtvandsbeholdere.
Ekstrem støjsvag drift pga. speciel isolering (maks. 35 dB).
Let at betjene på multifunktionsdisplay.
Solvarmekompatibel pga. nyt styringssystem (Heatronic III).
Bosch EuroPur Unit
Fleksibel, tidsbesparende, effektiv og komfortabel. Så alsidig er EuroPur-Unit. Den er udviklet specielt til anvendelse i huse med et stort varmtvandsbehov eller hvor der har stået en Unit i forvejen og forener maksimal varmekomfort med den energieffektivitet, der kendetegner moderne kondenserende teknik.
Fås i følgende ydelser:
EuroPur-Unit ZBS 14/150-3 MA mrk. AAA 3-14 kW.
EuroPur-Unit ZBS 22/150-3 MA mrk. AAA 6-22 kW.
Ideel til familier med et stort varmtvandsbehov.
Udstyret med en stor varmtvandsbeholder.
Særlig støjsvag drift.
Let at betjene pga. overskuelig brugeroverflade.
Energieffektiv og kompakt – kun 0,4 m2 opstillingsflade er nødvendig.
Passer ind hvor der har stået en gammel Unit uden, at man behøver at lave gulvet om.
Energimærket AAA.
Bosch EuroPur Kombi
Vores væghængte gaskedel EuroPur-Kombi overbeviser med mange fordele – og så optager den kun meget lidt plads, idet den producerer varmt vand helt uden varmtvandsbeholder. Den er nem at betjene på multifunktionsdisplayet og giver samtidig perfekt varmekomfort.
 Ideel til rækkehuse og mindre boliger hvor pladsen er trang.
Fås som kombikedel med integreret varmtvandsproduktion (8 l/min.).
Særlig støjsvag drift (maks.35 dB).
Nem at betjene på ergonomisk udformet display.
Solvarmekompatibel pga. nyt regulatorprogram.
Bosch EuroPur Unit
Komplet med indbygget solstyring, solpumpestation og varmtvandsbeholder på 210 liter. Det specielle ladesystem og spiralen i varmtvandsbeholderen som er tilsluttet solfangeren sikrer en høj komfort.Bag det kompakte kabinet gemmer sig et enormt teknisk spektrum – kondenserende gaskedel, varmtvandsproduktion, varmtvandsproduktion ved hjælp af sol og ladeteknik, et komplet solvarmeudstyr.
 Fås i følgende ydelser:
EuroPur-UnitSol ZBS 14/210 S-3 MA Solar mrk. ABA 3-14kW
Ideel til huse hvor man ønsker at kombinere med solfangere.
Maksimal varmtvandskomfort pga. lagladeteknik.
Energibesparende pga. minimale beredskabs tab for beholderen.
Energibesparende pga. udnyttelse af solenergi ved produktion af varmt vand.
Betjening uden problemer pga. overskuelige betjeningsdele.
Pladsbesparende pga. kompakt konstruktion.